Hogyan válj különleges szeretővé, rejtett szexuális tanok mesterévé?
 

Fedezd fel azokat a technikákat, melyek csak a legnagyobb szeretők féltve őrzött titkaik voltak.
 

Ha végére érsz az elkövetkezendő pár oldal elolvasásának és cselekszel - garantálom, hogy:

- legendás szeretővé válasz

- szexuális életed soha nem látott orgazmusokat fog kapni

- a nőpartnered/feleséged/szeretőd vagy a barátnőd pedig teljesen el fogod varázsolódni és soha nem látott rajongással lesz irántad, arról nem beszélve, ha ennek híre megy, sok nő lesz kíváncsi hihetetlen teljesítményedre az ágyban.

 

Nicholas Victortól a CasanovaTitkok szerzőjétől,

Kedves Barátom,

Bizonyosan elgondolkoztál már azon, hogy hogyan elégíts ki egy nőt úgy, hogy sikítson a gyönyörtől miközben magadnak is földöntúli kielégülést okozol - olyat ami kevés férfinak adatik meg.

Ez a vágy nem csak téged, de engem is hosszú éveken át kísértett. A Casanova Titkokban megismert nőcsábász életutam rádöbentett arra, hogy egy nőt nem elég elcsábítani, megszerezni, sokszor nagyobb kihívás megtartani és elérni azt, hogy rajongjon érted. Életem folyamán olyan szarvashibákat követtem el, amiket a mai napig bánok, a legszebb szerelmeket rontottam el azzal, hogy nem tudtam azt, mit és hogyan adjak meg annak a lánynak, akiért épp akkor mindent megtettem volna.

Amikor egy sikeres hódítás után ágyjelenetre került sor, sokáig pocsék lepedőakrobata voltam, pedig hatalmas egómmal azt hittem, jó szerető vagyok. Sajnos több pofáraesés rádöbbentett, hogy nőpartnereim nincsenek annyira elragadtatva szexuális tudásomtól, hiába ismertem több tucat pózt és a nő felizgatásának lassú, érzéki és unalmasan érzelgős menetét.

Azt hittem sokat tudok, pedig most visszagondolva siralmas produkciókat vittem végben az ágyban (pedig nem mentem el túl hamar soha és mindig azt hittem orgazmushoz juttattam a partnerem).

Ha akkor ismertem volna a "Sorozatos Orgazmus" és a "Tökéletes Szerető" technikáit és tudását, életem egy meghatározó periódusa sokkal teljesebb és szebb lett volna.

Olyan perceket és élményeket vesztettem el, melyekért nem kárpótol semmi.

Több kapcsolatom fulladt kudarcba átlagos vagy átlagon aluli szexuális teljesítményem miatt.

 

Mielőtt folytatnám saját történetem leírását, álljunk meg egy pillanatra. Tedd fel magadnak e három kérdést és válaszolj őszintén (csak magadnak)

 • Vajon tökéletesen elégedett vagy-e szexuális életeddel?
 • Tökéletesen elégedett vagy-e ágybeli képeséggeiddel és teljesítményeddel - azzal ahogyan barátnőd/feleséged/jelenlegi partnered kielégíted?
 • Tudod-e tökéletesen kontrollálni orgazmusod, illetve képes vagy e többször elmenni egy szeretkezés során?
Gondoltál-e valaha arra, mennyiben változna meg az életed, ha elsajátítanád egy "Tökéletes Szerető" tulajdonságait és tudását?


Mi lenne ha egy olyan szerető tulajdonságaival rendelkeznél, akiért megőrül minden nő?


Ingyenes Emailkurzus 2000 forint értékben, melyből megtudhatod az alábbiakat:


 • Hogyan készítsd elő a nőt a szexre?
 • Milyen fajta női orgazmusok vannak és hogyan érd el, hogy többféle orgazmust nyújts neki?
 • Orális szex mesterfokon - Hogyan műveld jól, hogy teljesen megvadítsd a nőt!
 • Hogyan lehet női ejakulációt előidézni?
 • Hogyan hipnotizáld meg és hogyan vezesd rá olyan szexuális tettekre, amikről eddig hallani sem akart!
 • Erotikus masszázs - Hogyan csináld? - Aki jól csinálja, sok extra szexben lesz része!


Kezdd el szexuális felemelkedésed még ma! Az emailkurzusra itt tudsz felíratkozni:

Neved
Email címed
Levél - formátum Html Text

Megj: Minden levél alján találsz leiratkozó linket!

Szerezd meg a tudást, melyből egy egész életen át profitálsz!

A kurzusról bármikor le lehet jelentkezni, minden email alján van egy link, arra egyszer rákattintva, nem jön több levél

Miután elsajátítottam a csábítás művészetét (lásd: Csajozás Csábítás Titkok eBook az oldal végén), rengeteg flörtöt és sikeres hódítást vittem véghez.

Évente több tucat nőt vittem az ágyba, de igazából egész életem folyamán 3 nő volt aki igazán megfogott és pont velük nem tudtam hosszú kapcsolatot kialakítani és ez a szexuális életünk miatt volt.

Nem nyugodtam bele!

Lázasan kutatni kezdtem és megszálottsággal próbáltam ki az újabbnál újabb technikákat. Minden fellelhető szakirodalmat elolvastam majd több nagysikerű könyvszerzővel kapcsolatba léptem. Két szexuálpszichológust (szexológust) is meglátogattam és mai napig kapcsolatban vagyok velük.

Kutatásaim kezdetétől 2 évre rá minden partnerem legendákat mesélt rólam, szinte minden lány akivel szexuális kapcsolatba léptem teljesen odavolt értem. Nem hagytak nyugton, folyton találkozni szerettek volna velem, valójában pedig csak szexelni akartak.

Ez nem kitalált szexmese, sokan ismernek és miután híre ment titkos tudásomnak, tucatjára jöttek hozzám ismerősök, hogy tanítsam őket. Ekkor elkezdődött valami...

 

Gondolkoztál már azon valaha, hogy milyen lenne, ha legvadabb szexuális álmaid teljesülnének?

Képzeld el azt a percet, amikor egy hihetetlen szexcsata után a nőpartnered füledbe súgja, hogy soha senki úgy nem elégítette ki mint Te, sőt soha senki eddig a nyomodba se jutott!

Képzeld el, amikor teljesen odavan érted, zihál és liheg a gyönyörtől, és szóhoz se jut, mert olyan élményben soha nem volt része - és ezt az élményt csak te tudod neki megadni, újra és újra, amikor csak akarod.

Kész vagy-e arra, hogy te is különleges szerető legyél? Olyan amilyenre minden nő vágyik? Olyan, aki már egyszeri alkalommal is rabul ejti a nőt?

Ha a válaszod igen,

akkor figyelmesen olvass tovább, mert pár napon belül szexuális életed olyan dimenziókba repülhet, melyre legtitkosabb álmaidban gondoltál csak.

Hamarosan megosztok veled pár titkot, technikát és ősi tudást, melyek ha legalább tizedannyira forradalmasítják szexuális életed, mint amennyire az enyémet megváltoztatták, akkor örökre megjegyzed ezt a percet, amikor ezen sorokat olvasod.
 

Hamarosan megtanulod:

  Megadni a nőnek, amire igazán vágyik!

  Megtanulod, hogyan tedd a raboddá!

  Hogyan elégítsd ki úgy, hogy te legyél számára a tökéletes, idealizált férfi?

  Hogyan vedd rá olyan dolgokra, amikre amúgy soha nem tudnád rávenni?

  Hogyan érj el sorozatos orgazmust?

  Hogyan érd el, hogy a partnerednek sorozatos orgazmusa legyen?

  Hogyan érjetek el közös orgazmust?
 

A legkönnyebb út ahhoz, hogy mindez valóraváljon, az, hogy kiemelt figyelemmel olvasol tovább. A következő két eBook titkaiból fogok megosztani néhány dolgot.

 

Amit most fosz olvasni, az nem található meg egyetlen könyvesboltban sem!

 

Hamarosan MEGMUTATOM, hogyan kell reagálni minden kihívásra , amivel a hálószobában találkozhatsz. MEGMUTATOM, hogyan változtasd meg magad és a nőt a belsőtökben, hogy minden alkalommal maximális szexuális örömben és beteljesülésben legyen részetek. Érthető, pontos, könnyen követhető utasításokat ADOK ahhoz, hogyan változz át a legnagyobb szexuális szaktekintéllyé a nők életében.
 

Hogyan változtasd át magad a Lehető Legjobb Szeretővé

A nők 70% mondja, ahogy már megcsalta, megcsalja vagy meg fogja csalni a pasiját ha adott a lehetőség. A nők legtöbbjének, miután van partnerük, a szexualitásuk egy megjósolható szerepbe kényszerül és a szexuális életük megszokottá válik. Mégis, mélyen belül , ugyanazok a szexuális lények maradnak, akik mindig is voltak.

Az egyik barátnőm bevallotta, hogy megcsalta a férjét egy sörhasú, munkanélküli, otthonülő flótással. Azt mondta, hogy sosem fog ilyen szeretőt és nyelvművészt találni, mint ő és nem tudott ellenállni a bűnös gyönyörnek.

Ezért kell megtanulnod, hogy a nő szexuális szükségleteinek megfelelj és hogy átalakítsd magad álmai férfiává . Meg kell tanulnod, hogyan lépj kapcsolatba a tudatalattiddal, hogy felszabadítsd a rejtett szexuális énedet , amit az évek alatt a rossz programozás teljesen elnyomott.
 

Szabadulj meg a szexuális gátlásaidtól örökre

Valójában, a férfiak feje tele van negatív programokkal, aminek nincsennek is tudatában. Lépésről lépésre haladva ellátlak utasításokkal, hogy megszabadulj a régi szokásoktól, hiedelemtől és terhektől , melyek nem teszik lehetővé a legforróbb szexet álmaid nőjével és a szexuálitás középszerűségének csapdájában tartanak.
 

 • Töröld ki a teljesítmény miatti aggodalmadat, a negatív önbecsületet, a kinézeted miatti érzéseket és a tétovázást pillanatok alatt .
 • Távolítsd el a nőkkel szembeni félénkséged örökre az erős térbeli elválasztás technikájával (lásd: Sorozatos Orgazmus).
 • Örökre tüntesd el azokat a gondolatokat és viselkedésformákat, amelyek korai magömléshez vezetnek és helyettesítsd őket a szexuális energia forrásával és állóképességgel.
 • Befolyásold és változtasd meg bármely nemkívánatos érzést azzal a módszerrel, ami megállíthatatlanul magabiztossá tesz és felizgatja a nőket.
   

Tanuld meg az Érzéki Vonzalom titkait

Láttál-e már valaha gyönyörű nőt egy Quasimodóval sétálni? Miért történhet meg ilyesmi?

Ha megtanulod, hogyan vonzd magadhoz az összes nőt akit akarsz, majd megtanulod hogyan érintsd meg az összes "forró pontjukat", olyan hatalmad lehet a nők felett, amilyet még a milliárdos és a szépfiú sem gyakorolhat. A valóság az, hogy a nők azokat a férfiakat üldözik, akik erőteljes szexuális karizmával rendelkeznek és egetrengető, ágytörő orgazmushoz jutattják őket.

A nőnek az a férfi kell, aki egyszerre hat erogén zónáját tud tűzbe hozni, és nem az aki az összes pénzét egy túlértékelt sportautó hat dugattyújára költi.

Még ha gazdag szépfiúkkal is jár, biztos, hogy egy forróvérű szexi szeretővel szökik meg, akinél nem számít, ha nincs tele pénzzel és 20 éves Ladát hajt. Jegyezd meg, a nőket sokkal jobban vonzák azok a férfiak, akik az érzékeikre hatnak, és nem érdekli őket, hogy a férfi hogy néz ki és milye van.

 • Vonzd magadhoz azt a nőt, akit mindig is akartál : gyönyörű, szexi, aki a te új tulajdonságaiddal rendelkező férfit keresi, és ezt elérheted az előre programozott szándék alapú vonzalommal.
 • Változtasd át a mindennapi, egyszerű háztartási tárgyakat erőteljes szexuális hatalmú tárgyakká, kiépítve így afrodiziákumszerű kötelékeket, melyekkel hatásosan befolyásolhatod a nő elméjének szexuális állapotát .

Fejleszd a férfias szexuális energiádat, hogy a testedben szex hormonok termelődjenek (hasonlóan ahogy a feromonok működnek az állatoknál), amelyek felizgatják a nőket az ősi ösztönök szintjén.
 

Iktasd be az Ideális Szerető jellemvonásait

Hogy egy nő legjobb szeretője legyél, el kell fogadnod, hogy egy különleges személlyé fogsz változni . Ezt azt jelenti, hogy átváltozol egy ideális férfivá és szeretővé, akire rátörik a nők az ajtót.

Használd fel a "Mély Transz Módszert" (az eBookokban részletezve), hogy kihozd magadból és megmutasd a szexuális energiád, amilyen a legsikeresebb csábítóknak és szeretőknek volt a történelemben.
 

 • Titokban fedd fel és iktasd magadba a nők álomszeretőinek a tulajdonságait a transzállapot segítségével, és alakítsd magad pontosan azzá, akit keres.
 • Iktasd be örökre a tudatalattidba azt a 14 kötelező tulajdonságot, amivel hihetetlen szeretővé változol - szenvedélyes, vidám, és imponálló fellépésű, hogy néhányat említsünk.
 • Építs ki és ellenőrizd a hatalmas szexuális állapotokat , mint például a mohó vágy és agresszió a mágneses vonzalom elvével.
 • Változtasd meg a felszín alatt levő, tudatalatti hiedelmeket , hogy a te valóságod az ő Tökéletes Szeretője legyen és ne kelljen csak "gondolni" rá vagy "tettetni" azt.
   

Fejleszd a szexuális energiád

A nők nem szeretik az egy perces csodákat. Olyan férfit keresnek, akik lépést tudnak velük tartani és nem fordulnak meg aludni, miután elélveztek.
 

 • Erősítsd meg az orgazmusaid intenzitását vulkánkitöréshez hasonlóvá, ami az egész testedet átjárja a keleti ezotériás szexuális erősítő technika segítségével.
 • Érd el a látszólag csalóka "test-elme orgazmust" ami közvetlenül ingereli az örömidegvégződéseket az agykéregben, és így izgatott és gerjedt állapotban maradsz szex után, nem leszel kifacsarva.
 • Miért csak egy fagyid legyen ha tíz is lehet? Kényeztesd az étvágyad azzal, hogy megtanulod a férfi többszörös orgazmust elérni és órák hosszat tigrisként uralhatod az ágyat.
   

Heves, szuper feltöltött szextechnikák

Továbbá, azokra a kérdésekre is válaszolok, amelyekről mindig gondolkoztál , de nem tudtad hogyan vagy kitől megkérdezni. Könnyen és érdekes módon teszem, hogy bárki megtanulhassa. Íme, néhány dolog, amit meg fogsz tanulni:


Erotikus fénytechnikákat, amitől Adoniszhoz hasonló leszel az ágyban .

Az egyszerű, de hatásos "érzéki lepedők" technikáját, ami erotikusan izgatja a nők szexuális vágyát.

Felfedezed azt a zenefajtát, ami a nők szerint a legcsábítóbb a szenvedélyes szeretkezéshez és a forró szexhez.

Tudni fogsz a nők 4 fajta orgazmusáról és hogyan juttasd el őket oda.

Egyszerű utasításokat kapsz, hogy könnyen és gyorsan orgazmushoz juttasd minden alkalommal a negyedik körnegyed titkának megtanulásával.

Megtanulod azt a titkot, hogyan tartson ki a nyelved órák hosszáig, és így te legyél az orális szex fekete-öves nagymestere , amitől a lábai sokáig fognak remegni.

Ördögi incselkedő technikákat tanulhatsz, amitől előbújik a vad, szelídítetlen oldal .

Megtanulod a 7 "tiltott" nyelvhasználati módszert , beleértve a hírhedt "Tongue Joy"-t.

A megbízható, egyszerű 5 perc alatt elvégezhető módszert, amivel a 15 legérzékibb erogén zónát feltüzelheted.

Hol érintsd meg a legérzékenyebb, de általában elfelejtett részeit a mellének, amit a férfiak mindig kihagynak.

Hogyan ingereld a nők Skene mirigyeit, amitől folyékony orgazmusuk lesz, megtöbbszörözve úgy a gyönyörérzetét, ahogy te érzed magad, amikor a folyadék átözönlik a péniszeden.

Felhívom a figyelmed a legnagyobb hibára, amit a férfiak elkövetnek orális szex közben, és hogyan kerülheted el.

Hogyan adhatod meg azt az előjátékot, amire a nők vágynak és amiért szeretni fognak, de amit a férfiak nem tudnak jól csinálni.

Hogyan kell érzékivé változtatni bármely szobát, hogy hass a nők "környezeti ingereire", ami egy fajta gyors és biztos szexuális csábítás is.

Megtanulod az ellazító masszázs legfontosabb szabályait anélkül, hogy több tízezer forintot kellene fizetned és hosszú órákat töltened az oktatóval és videokazettákkal.
 

Sorolhatnám tovább, hogy mit tanulhatsz meg a "Sorozatos Orgazmus" és a "Tökéletes Szerető" segítségével, de nincs értelme tovább ragozni a témát, ezért inkább járjanak a fejedben a következők:

Barátom, amit a Sorozatos Orgazmus első és második részében (második rész neve: Tökéletes Szerető) megtanulsz, gyökereinél fogva átalakítják szexuális életed. Egész életed folyamán profitálhatsz belőle és nem kell többet aggódnod szexuális teljesítőképességed miatt, hisz:

te leszel a Tökéletes Szerető.
 

Ez a tudás keveseknek adatik meg.

Most viszont több évnyi munka után rendelkezésedre bocsájtom 2 exkluzív eBook formájában.


Vajon mennyit ér ez a tudás neked? Nem akarom túlbonyolítani a dolgot, de a haszon, a sok-sok élmény, a felűlmúlhatatlan érzés az árának többszázszorosát is megérheti.

Az eBookok jelenleg félárban vannak, viszont ezt az árat biztosan csak 2021. szeptember 26. vasárnap éjfélig tudjuk garantálni.
 

Sorozatos Orgazmus 1. rész (Sorozatos Orgazmus) 3490 Ft
Sorozatos Orgazmus 2. rész (Tökéletes Szerető) 3490 Ft

SPECIÁLIS ENGEDMÉNY: A két eBook együttes megrendelése esetén 30% kedvezmény jár, így a két eBook együtt megrendelve összesen 6980 csak 4990 Forint.

Ha 2021. szeptember 26. vasárnap éjfélig megrendeled mindkét eKönyvet (kedvezményes 4990 Ft-s áron), két további hasznos eBookot is kapsz ajándékba:

CasanovaTitkok - Csábítás-Csajozás-Titkok

1. rész: Nicholas Victor rövid története, hogyan lett sikeres a nőknél és milyen hibákat követett el.

2. rész: 8 csábítási technika leírása és kivitelezése

Az eBook értéke: 3000 forint, együttes rendelésnél ingyenes

Szexpózok - 170 kategorizált szexpóz,

Az eBook értéke 2000 forint, együttes rendelésnél ingyenes.

 

Ha most cselekszel, napokon belül érezheted a felemelő érzést, miután a szeretőd / partnered / barátnőd / feleséged hihetetlenkedve tapasztalja az utólérhetetlen szexuális élményeket veled.

Lépj most a szexuális sikereid útján tovább, rendelés >>

 

A Sorozatos Orgazmus első és második (Tökéletes Szerető) vásárlása most kockázatmentes számodra. Teljeskörű megelégedettségi garanciát vállalunk érte, ami azt jelenti, ha az eBookokban leírtakat alkalmazva nem tapasztalsz hihetetlen változást szexuális életeben, mindössze egy emailt írsz és a teljes vételárat KÉRDEZÉS NÉLKÜL visszafizetjük

A Sorozatos Orgazmus és Tökéletes Szerető által leírt kipróbált eredményes és hatékony technikák sokaknak segítettek, neked is fognak, ebben biztosak vagyunk

 

Rendeld meg most, kockázat nélkül és élvezd a felemelő szexuális életed gyümölcsét napokon belül

rendelés >>

 

Végezetül, de nem utolsó sorban:

 • Élvezd a hatalmat, amit elérsz!
 • Élvezd, amikor sikít a gyönyörtől és raboddá válik.
 • Tapasztald meg a földöntúli kielégülést és élvezd, ami kevés férfinek adatik meg.
 • Élvezd a pillanatot, amikor SzexLegendává válsz!

 

Rendelj most és szerezd meg a bónuszokat, rendelés >>

+ + +

 


 


Ingyenes Emailkurzus 2000 forint értékben, melyből megtudhatod az alábbiakat:


 • Hogyan készítsd elő a nőt a szexre?
 • Milyen fajta női orgazmusok vannak és hogyan érd el, hogy többféle orgazmust nyújts neki?
 • Orális szex mesterfokon - Hogyan műveld jól, hogy teljesen megvadítsd a nőt!
 • Hogyan lehet női ejakulációt előidézni?
 • Hogyan hipnotizáld meg és hogyan vezesd rá olyan szexuális tettekre, amikről eddig hallani sem akart!
 • Erotikus masszázs - Hogyan csináld? - Aki jól csinálja, sok extra szexben lesz része!


Kezdd el szexuális felemelkedésed még ma! Az emailkurzusra itt tudsz felíratkozni:

Neved
Email címed
Levél - formátum Html Text

Megj: Minden levél alján találsz leiratkozó linket!

Szerezd meg a tudást, melyből egy egész életen át profitálsz!

A kurzusról bármikor le lehet jelentkezni, minden email alján van egy link, arra egyszer rákattintva, nem jön több levél

Nicholas Victor, személyes jóbarátom és egyben a nagy sikerű CasanovaTitkok eKönyvek szerzője. Nicholas főállású párkapcsolati és csábítási tanácsadó, szakmájában úttörő. Személyes karizmája, hihetetlen emberismerete, messze átlagon felüli intelligenciája és pszicológiai szaktudása (szakmája szerint végzett pszichológus) hihetetlen sikerre vitték első ekönyv párosát, a CasanovaTitkokat (www.casanovatitkok.com). Az eKönyvek immár a második kiadásukat élték meg és Magyarország legnépszerűbb csábítási úttörő irodalma és szakanyaga.

A "Sorozatos Orgazmus" és a "Tökéletes Szerető" c. könyvek az online piac 3 legjobb és legnépszerűbb angol online szexkönyvek licensze alapján, illetve személyes tapasztalatalatai és kísérletezésesi útján születtek meg. Úgy lettek megírva, pontosabban azzal a céllal, hogy MEGOLDÁSOKAT adjanak. Nem száraz irodalom, nem összefüggéstelen blabla, hanem kézzelfogható és könnyen kivitelezhető segítség.

A két kötet 380 B5 (180A4) ös oldalnak megfelelő kategorizált anyagot ölel fel. Mindenkinek kívánok sok sikert, e páratlan és forradalmi anyag hasznosításában, élvezésében.

S. Gábor, Nicholas munkatársa

 


linkcsere program | partnerprogram | rendelés

Kapcsolat: segitseg [no*sp@m]sorozatos-orgazmus.com


 

Part of: ingyen-szex network: www.ingyen-szex.net